Home » Opinie » OPA-Grendel » 30-07-18

30-07-18

Gepubliceerd op 30 juli 2018 12:57

30-07-18

Femke wil agentjes erbij. Femke denkt dat heel Nederland met man en macht klaarstaat om de bende in Amsterdam op te gaan ruimen, want hey, we hebben het wel over de hoofdstad, dus Femke eist meer agenten.
Nou Femke, ik denk dat we toch een klein probleem hebben, want tenzij je er een paar uit een boom kan plukken, moet ik je helaas meedelen dat die agenten er niet zijn.
Amsterdam is een "jungle", Urban that is, vindt ook de ombudsman die er speciaal voor is gaan logeren.
Kan ik jou als burgemeester dit aanrekenen? Nee, eerlijk gezegd natuurlijk niet. Je krijgt Amsterdam in de schoot geworpen, zegt ja, en nu moet je de zure vruchten eten.
Mijn advies, ga thee kopen, want dat werkt zo lekker. Links heeft jarenlang niet anders gedaan. Thee drinken en dingen onder het tapijt vegen, da's een beetje wat links gedaan heeft, en nu is er stront aan de knikker.
En je had het kunnen weten, je was gewaarschuwd. Jaren geleden, toen je nog als GroenLinks gekkie in de kamer stond te roeptoeteren hoe slecht al die mensen waren die waarschuwden. Wilders, nou, dat is me een gevaarlijke man zeg, nee, daar moest je niets van hebben. En Fortuyn? Nee, dat was Hitler de tweede, en kon best maar verdwijnen. En zo gebeurde. Niet dat ik je ergens van wil beschuldigen, ik verlaag me niet graag tot het straatniveau dat links graag hanteert, dat demoniseren en vaag beschuldigen is levensgevaarlijk, en daar wil ik geen onderdeel van zijn, snap je?
Maar zoals ik al zei, je had het kunnen weten. Ik wist het, en ik zal je wat bekennen Femke, vroeger, toen ik me nog liet informeren door de staatsmedia en de dingen die me op school werden ingepompt, stemde ik SP, ja echt waar. Maar ik wist het. En waarom? Omdat toen Pim waarschuwde, ik eens ben gaan luisteren en lezen. Ook ik dacht dat het met de islam wel mee zou vallen, maar ik informeerde me. Ik schreeuwde niet dat Pim een fascist was. Ik luisterde en las.
Had je misschien ook moeten doen, dan had Amsterdam er nu heel anders uit gezien.
Ik mag dus ook hopen, dat er geen agenten bijkomen, en dat je nog jaren mag genieten van de ellende die mede jou beleid heeft veroorzaakt in de stad waar ik ben geboren. Jij vernietigde mede mijn stad, bouw hem nou maar weer op. Ik wens je heel veel succes.

Ik zou zeggen, bezint eer ge begint, men is nooit te oud om te leren en denk aan OPA.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.