Home » Opinie » Tommy Robinson

Tommy Robinson

Gepubliceerd op 2 augustus 2018 10:04

Tommy Robinson

Na twee maanden protesten door veel mensen overal ter wereld is het eindelijk zover. Tommy Robinson is eindelijk vrij.

De gevestigde media, BBC, NBC, CNN, maar ook ons eigen NPO, weten niet welke superlatieven ze moeten bedenken om Tommy te framen. Is Tommy altijd een heilige geweest? Nee, in het verleden heeft hij zich wel eens misdragen, en daar is hij terecht voor gestraft, en het door hem ooit opgerichte EDL is inderdaad soms een beetje behoorlijk over de rand. Tommy is die club begonnen, en men maakt van iedere gelegenheid gebruik om hem dat aan te smeren. Wat ze er echter niet bij vertellen, is dat Tommy uit de door hemzelf opgerichte EDL stapte toen hij merkte dat het wat racistische componenten begon te bevatten. 

Men laat dat bewust achter, want Tommy moet bij iedereen bekend staan als een racist. Ik zou mensen willen adviseren eens te kijken naar de vrienden en supporters van Tommy. Zodra je dat hebt gedaan, hoef ik het niet meer uit te leggen. Tommy beschuldigen van racisme is zo verschrikkelijk dom, dat het pijn zou moeten doen.

Wat de gevestigde media doet, is heel simpel. Door Tommy keer op keer te framen en de aandacht op hem te richten, en hem continue in het verleden te plaatsen, leiden ze de aandacht af van waarom Tommy op het verkeerde moment op de verkeerde plek stond, en hoe dat heeft geleid tot zijn arrestatie en straf van dertien maanden. En die straf was binnen enkele minuten uitgesproken en voltrokken. Waarom dat is, leg ik later nog wel een keer uit. Eerst wil ik je graag het eerlijke vertaal vertellen over dit gebeuren.

Waarom de media de aandacht af wil leiden, is niet zo moeilijk, wanneer je het nieuws, niet die in de media, maar het echte nieuws een beetje hebt gevolgd. Zoek maar eens op "grooming gangs UK, 1400 children". 

Wat je nu te zien krijgt kan schokkend zijn, en mocht je problemen hebben met vinden van goed materiaal, gebruik dan als zoekmachine "duckduckgo". Je zal zien dat in de UK jarenlang jonge meisjes zijn misbruikt door Pakistaanse moslims. De media noemt ze Aziaten, maar je mag van mij aannemen, dat waren geen Chinezen. Het waren Pakistaanse moslims. En omdat we op geen enkele manier geïnformeerd mogen worden over de nadelige gevolgen van massa immigratie en zeker niet over de islam, wordt dat nieuws stelselmatig onder het tapijt geveegd.

Tommy vocht voor deze slachtoffertjes, jonge meisjes, ze zouden je dochter kunnen zijn, en niemand greep in. Niemand maakt het bekend, helemaal niemand. Oh ja, Tommy Robinson wel natuurlijk, maar ja, hij noemde het Pakistaanse moslims, wat het zijn, en dat mag niet in de UK. Dan kun je zomaar dertien maanden worden opgesloten.

Door grote groepen mensen, die dit niet meer willen pikken en dus de straat op gingen om deze waanzin te stoppen, is het uiteindelijk gelukt om Tommy vrij te krijgen. Terug bij zijn vrouw en kinderen, waar hij hoort, want is het fout om de waarheid te willen vertellen? Is het fout dat je het opneemt voor 1400 meisjes in de UK die ernstig werden misbruikt? Is het een misdaad om de gevaren en nadelen van massa immigratie en islamisering aan te tonen? En is het rechtvaardig, dat iemand die de waarheid wil laten zien de bak in draait, terwijl kindermisbruikers jarenlang hun gang konden gaan? Ik vraag het jou, en denk dan nog eens na over die in en in slechte en extreem ultra rechtse Tommy. Wanneer je een vader bent, en je denkt na over dat dit jouw dochter had kunnen zijn, dan is er maar één ding dat Tommy verdiend, en dat is onze steun en respect. Daarom zeg ik uit naam van alle vaders in de wereld, die dochters hebben en zien wat er in de wereld gebeurt en hopen dat er iemand iets doet wanneer het fout gaat,

Thank you Tommy Robinson!

Tommy gaat lekker vakantie vieren met zijn mooie gezin, maar hij heeft al laten weten dat hij sterk terugkomt, en op mijn steun kan hij rekenen, want het is te gek voor woorden dat er nog steeds mensen in Nederland rondlopen die òf niet weten wie Tommy is, of denken dat hij een soort Satan op aarde is. Als de overheid en de media verzaken, zullen de strijders voor d vrijheid op moeten staan. En strijders, die tijd is gekomen. Voor je vrouw, je kinderen, voor jezelf en voor uiteindelijk een betere wereld, waar ieder mens in veiligheid en vrijheid kan leven.

Proost.

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.