Borreluur - Het eerlijke verhaal

Gepubliceerd op 2 oktober 2019 om 17:43

Borreluur - Het eerlijke verhaal.

Zelfs de volgende dag dendert het boerenprotest van gisteren nog door, en dat is goed, verdiend en logisch.

Gisteren gebeurde er zoveel, dat je de dag erna nog even, onder het genot van een drankje, alles nog even rustig kunt terugkijken.

Ik keek nog even naar de anti boerenpartijen. Je kent ze wel, GroenLinks, D66 en de partij voor de "dieren". 

Ze kwamen allemaal met een statement dat ze de boeren begrepen, maar dat ze vonden dat het eerlijke verhaal wel verteld moest worden.

Op het moment dat dat bij me begon in te dalen, zakte mijn broek van mijn blanke hol en begon ik behoorlijk jeuk te krijgen op plekken waar het eigenlijk niet kan.

Het eerlijke verhaal? Zijn die nou helemaal van de pot gepleurd? Dat is precies waar we al die tijd al om vragen, het eerlijke verhaal.

want in dat geval zouden we het niet hebben over een veestapel, Co2, stikstof, opwarming en meer van dat soort flauwekul.

Er is geen opwarming van de aarde, de kans om slachtoffer te worden van klimaat of milieurampen is sinds de jaren vijftig met negentig procent gedaald, er zijn minder bosbranden, er is helemaal geen meetbare opwarming als je het over honderd jaar en meer bekijkt, koraal heeft geen last van opwarming, maar van zeeschepen, er zijn veel minder tornado's dan jaren gelden, steden zijn vele malen meer vervuilender dan het platte land, om maar even een paar voorbeelden te noemen.

Als het eerlijke verhaal eindelijk verteld zou worden, dan zouden ze zeggen dat er bobo's goud geld verdienen aan een leugen.

Dan zouden ze zeggen dat Europa naar de rand van de afgrond is gegleden door massa immigratie, dat sinds de open grenzen de criminaliteit gigantisch is gestegen, dat de Afrikanen zich hun continent uit-neuken en dat we last hebben van overbevolking door dat feit, en dat de islam de grootste bedreiging voor de vrijheid is die we nu kennen, want dat is het eerlijke verhaal.

Jesse Klaver die het uit zijn bek krijgt, ik krijg er spontaan dorst van, wat een idioot.

Proost.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.