De week van OPA-Grendel week 38 2019

Gepubliceerd op 22 september 2019 om 19:08

De week van OPA-Grendel week 38 2019

Ik had het mezelf heel makkelijk kunnen maken deze week. Ik had gewoon het betoog van Geert Wilders kunnen nemen, er een samenvatting van maken, en ik had een wereldstuk in handen gehad.  Want wat stond die man daar ijzersterk te verwoorden wat een groot deel van Nederland vindt. Ieder woord was raak, hij sloeg spijkers met koppen, en iedere klap was raak.

Wat ook opvallend was, en ergens deed me dat wel zeer, is dat je kon zien dat Geert een jas heeft uitgedaan. De bemoeienis van het OM in de rechtszaak tegen hem heeft duidelijk zijn sporen nagelaten. De Haagse maffia heeft hem zeker pijn gedaan. Daarom ook was zijn vechtlust, zijn vastberadenheid, een stimulans voor iedereen die dit land lief heeft om door te blijven gaan. Om iedere keer dat we de kans hebben op hem of een ander lid van die fantastische partij te stemmen. Zo, dat moest ik even kwijt.

Wat anders was aan Geert, was dat hij rustig was. Dat is meer mensen opgevallen. Hij vertelde, vroeg, sprak met een zuivere houding. Soms zelfs tegen het superbeleefde aan. En daar gaat iedere vergelijking tussen Geert en OPA mank. Daar waar Geert tijden het debat als een waar leider sprak, kreeg ik de neiging om heel vak K uit de banken te meppen. Dus een extra petje af voor Geert. Man wat een zelfbeheersing. Klasse.

Zoals jullie wel weten, gaat OPA zich er niet met eitje vanaf maken, dus wat is me opgevallen, waar kan ik wat mee, en waar moet ik wat mee?

Ten eerste krijg ik het jeuk van hoe er in dit land met ouderen wordt omgegaan. Ik retweete een bericht over een stel dat al 69 jaar samen was, en dat uit elkaar moest. Dat gebeurde in Canada in 2017. Ik maakte Mark voor ongeschikt uit, en oplettende lezers stuurden mij berichten. Het punt is echter, dat dit ook in Nederland gebeurt. Mensen die zo goed als hun hele leven met elkaar hebben doorgebracht moeten uit elkaar. dat kan niet, en mag niet in een land dat zichzelf beschaafd wenst te noemen. Dat canada een puinhoop is, mag geen verrassing heten met een genderfluïde president.

Maar dat is niet alles kinders, de pensioenen. Laat het nou voor eens en voor altijd duidelijk zijn. Er is geld zat! Die hele rente is leuk, maar dat is niet waar het hele pensioen om draait. Als je alleen de rente neemt, ja, dan zitten de pensioenfondsen door de hun opgelegde dekkingsgraad klem. Wat ze echter even niet melden, is dat het meerendeel van ons pensioen in beleggingen zitten die rendement opleveren. Dat is dusdanig veel, dat een procentje meer of minder rente totaal anusgerelateerd is. De pensioen kunnen makkelijk worden geïndexeerd, en ik stel voor om de oudjes de aankomende feestdagen eens een keer een extraatje te geven. Gewoon omdat het kan, en omdat we dankbaar zijn voor het opbouwen van dit land. 

Nog schrijnender is het feit, dat bij de herdenking van operatie Market Garden, waar dappere zeer jonge soldaten vochten voor onze vrijheid, veteranen, die die heldendaden verrichten werden geweigerd. We staan voor de hele wereld letterlijk voor lul. Dit klimaat heerst er dus in dit land. Een land waar respect is begraven, en waar asociaal gedrag de dagelijkse orde is. Vandaar dat ik alsnog met terugwerkende kracht dit hele kabinet zou willen aborteren.

Tijdens de algemene beschouwingen was er trouwens één minister niet. Ja, iemand was namelijk aangewezen als designated survivor. Zeg maar een soort mighty mouse dat moet komen to save the day als Mark in flodders wordt geblazen door zijn in islamscholen opgeleide islamitische vriendjes. Ik wist eerst even niet wie het was, maar toen ik het hoorde slikte ik zowat mijn gebit in. Ik vroeg nog, wie? Dat is Blok OPA. Ik zeg, wat? Blok. Blok? Rot toch op.

Het was vandaag een graad of vijfentwintig. Genoeg voor de klimaatdebielen om een dam tot dam loop af te blazen, de idioten, maar waar ging het deze week weer eens over? Jawel, zwarte piet. Ik krijg daar zo langzamerhand echt de vinketaffes van. Als je zoveel moeite hebt met Nederlandse tradities, pak dan een boot, trein, bus of vliegtuig, en donder op. Echt. Totaal geen enkel begrip voor. Die uitkluif Jeffrey. Komt hier, voert geen hol uit, en gaat hier een verhaal over slaven uithangen. zeg droplul, jouw hele familie was Ashanti. Je weet wel, dat volk waar de blanke koopvaarders de slaven van kochten. Maar Jeffrey, jonge, ga lekker naar Ghana, ga daar vertellen wat je van Nederland vindt. Misschien helpt het om eindelijk al die uitvreters eens een halt toe te roepen. Doe je tenminste nog eens wat nuttigs voor het volk hier dat jou jarenlang heeft onderhouden.

Kinderen. Onze toekomst. mensjes die we moeten koesteren, beschermen en wereldwijs moeten maken. Dat is zoals het eigenlijk hoort. De ouderen dragen hun kennis over op de jongeren en beschermen ze tegen kwade dingen uit de buitenwereld. Nou zet ik vandeweek de TV aan, zie ik allemaal van dat grom op vrijdag demonstreren tegen het klimaat. Tenminste dat denk ik. Ze willen niet dat het klimaat veranderd. Het wordt warmer, zeggen ze, en de wereld eindigt in twaalf jaar. Mijn kinderen en kleinkinderen zaten op school. Weten dat de verandering van het klimaat een verschijnsel is dat al sinds het bestaan van een klimaat op aarde, je weet wel, na de afkoeling, want ja, we waren ooit een vuurbal, een gegeven is. Die weten het verschil tussen klimaat en milieu. dat wisten die koters niet. Ook niet dat je je taffeszooi nadat je een dagje hebt lopen spijbelen best wel even op mag ruimen. Ze tillen een geestelijk beperkt meiske op de schouders, arm kind, en ratelen na, wat mensen die enorm verdienen aan klimaatmaatregelen haar influisteren. Ik vind dit zeer verontrusten. Kinderen die de agenda van een overheid en bedrijven hersenloos uitvoeren. Zo is de Hitlerjugend namelijk ooit begonnen. Het is onze verantwoordelijkheid als ouders om die dwaze gedachten uit die koppen te krijgen en de verantwoordelijken ter verantwoording te noemen. Want een meisje van ik schat een jaar of twaalf, die snikkend op een filmpje vertelt dat de wereld over twaalf jaar niet meer bestaat zou iedere ouder moeten aansporen om hier direct een einde aan te maken. Kinderen horen op school. verstandelijk beperkten hebben hulp nodig, en de klimaatmaffia moet voor de rechter gebracht worden.

Ik ga afronden met een zeer verdrietig bericht. Eva Jinek gaat onze NPO verlaten. Het is verschrikkelijk, en het is allemaal onze eigen schuld omdat we jaloers waren. Tenminste, dat zegt Jort Kelder. Je weet wel, die bretelboer met voorkeur voor debiele wijfjes. Zo heeft hij ook eens aan Georgina Verbaan lopen frunniken. Maar goed, Jort is dus boos, en neemt het keihard voor Eva op. Schandalig is het, dat arme Eva niet nòg meer mocht verdienen voor een paar maandjes links lullen op onze kosten. Nou Jort, als dat geen neuken wordt, dan weet ik het niet meer. maar Jort, doe niet te sissy met Eva, ze is heeft al eens gepaard met Freek Vonk. Hij schijnt een beest in bed te zijn. 

Ik zou zeggen, eert de ouderen, eens worden we het hopelijk allemaal, en denk aan OPA.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Brigit
10 maanden geleden

Super geschreven opa. Wat een week en ook ik blijf trouw aan Dhr. Wilders. De enige die de waarheid nog spreekt.