De week van OPA-Grendel week 37 2019

Gepubliceerd op 15 september 2019 om 17:57

De week van OPA-Grendel week 37 2019

Geschokt. Dat is zonder enige twijfel het woord van dit tijdperk. Geschokt.

Dat veel mensen zo snel geschokt zijn, is voor mij geen verrassing. Ik zag namelijk toevallig een reclame op de staatskast die meedeelde dat de in beeld gebrachte dame heel blij was dat de krant voor haar selecteerde wat wel en niet belangrijk was. Ja, dat is natuurlijk vragen om tunnelvisie. Er is immers maar één waarheid, en dat is de waarheid van de propaganda blaadjes die dagelijks nog steeds bij veel teveel mensen op de mat vallen. De vrouw zegt het gewoon. Ik vind het prettig dat de krant voor mij selecteert, zij bepalen wat belangrijk voor je is, dat scheelt, dan hoef je zelf verder niet kritisch te kijken. Wordt een krantenmens, is de eindleus. Dat lijkt me niet. Want waar zie ik in de Nederlandse dagbladen iets staan over landen als Iran, Saudi Arabië enzovoort? Waar zie ik in die kranten staan dat daar vrouwen vechten tegen de verstikkende islam? Waar zie ik staan dat homo's daar ter dood worden veroordeeld? Dat Joden in veel islamitische landen niet welkom zijn? Waar zie ik in die kranten dat in Europa de verkrachtingen schrikbarend zijn toegenomen, en dat veelal door onze, door links welkom geheten asielmisbruikers? Dat Tommy Robinson in het gevang werd gezet, te midden van een klein leger salafisten, omdat hij aan het licht bracht wat diezelfde kranten niet durfden, namelijk dat Pakistaanse moslims massaal Engelse minderjarige meisjes misbruikten? Waar zie ik in die kranten dat het aantal zonnevlekken, zeer noodzakelijk voor de warmte op aarde, al tijden aan het afnemen zijn en we dus kunnen wachten op een afkoeling van de aarde in plaats van een opwarming? Dat zelfs NASA al heeft toegegeven dat de aarde eigenlijk helemaal niet opwarmt? Waar kan ik dat allemaal in die kranten zien? Nou, nergens, want dat vinden die flutbladen, dat overgewaardeerde schijtpapier, iets wat niet belangrijk voor ons is. En waarom niet, zal je denken. Nou, omdat het de waarheid is die keihard indruist tegen de leugens die die schijtbladen moeten plaatsen om de elite tevreden te houden. Mijn advies, leg kranten in de kattenbak, en ga zelf op zoek naar de waarheid.

Hoe kun je nou in hemelsnaam geschokt zijn over islamitische scholen die bolwerken van het salafisme zijn? Alsof de PVV daar niet al jaren voor waarschuwt. Iedereen die gewoon eens onbevooroordeeld luistert naar wat onder andere Geert Wilders, Machiel de Graaf, Martin Bosma, Harm Beertema, en al die andere volksvertegenwoordigers van deze partij ons willen vertellen, weet al heel lang dat dit een vaststaand feit is. Dat haatpredikers Nederland in en uit lopen als ware het uitverkoop bij de HEMA, dat salafisten dit land in een kalifaat willen veranderen, en dat onder druk alles vloeibaar wordt, dus ook de zogenaamde gematigde moslims. Want je bent werkelijk te dom om te poepen als je denkt, dat met het toenemende salafisme, de zogenaamde gematigde moslims niet gaan buigen voor de salafisten. Natuurlijk gaan ze sneller overstag als Michiel de Ruyter op de Theems, of mag ik die naam niet meer noemen tegenwoordig? Volksheld Michiel de Ruyter, die de Engelsen ongelooflijk op de kloten gaf, is nu een misdadiger. Het moet toch godsodemieters niet gekker worden. En waarom? Omdat een stelletje uitkeringstrekkers, zichzelf de grauwe eeuw noemend dat wil? Ik heb een tweet van ze gezien, ze hebben nog geen zevenhonderd volgers, en krijgen niet eens vijf retweets of likes voor elkaar. Met andere woorden, een nietszeggend, onbeduidend en minderwaardig clubje dat te lui is om te werken en gratis geld heerlijk vindt, gaat bepalen dat wij onze bleiperiode als land geen Gouden Eeuw meer mogen noemen. Dat zal toch niet waar zijn mag ik hopen. De namen van dat tuig zijn bekend, dus het is heel simpel. Ga werken voor je geld, want van een land dat je zo haat, moet je ook geen gratis geld aannemen. En nou heel gauw een baan zoeken, anders verzinnen we wel wat voor jullie.

Het meest zieke aan het hele gebeuren is nog wel dat dit soort flauwekul uit de linkse hoek komt. De "fatsoenlijke" linkse hoek. Amsterdam, ooit een stad die de Gouden Eeuw inluidde, is verworden tot een soort Islamabad aan de Amstel. Ook staat de stad bekend als drugshol en is er onder jongeren een enorm wapenbezit. Die stad, wordt bestuurd door het boegbeeld van extreem links, want ja, dat kunnen we zo langzamerhand wel stellen. Als de burgemeester volgesnoven het vliegtuig in stapt, de zoon met een onklaar gemaakt wapen over straat loopt, en de vader de ambtswoning vervloekt, is het natuurlijk allemaal niet zo vreemd. Ik dacht dat de tijd van pistolen paultje achter ons lag, wat kan een mens zich vergissen, maar ook voor dierenliefde moet je tegenwoordig bij de PVV zijn, nietwaar Dion Graus? Femke is wel het boegbeeld van linkse hypocrisie. Iedereen moet aan de multiculti, maar als haar koter tussen het kopvoddenvolk zit, weet ze niet hoe snel ze haar koter van school moet halen. Het zal verdomme je buurvrouw wezen. Met zo'n burgemeester heeft een stad geen criminelen meer nodig.

Ja, het is wat met dat linksvolk. Zodra Geert een scheetje laat, staat links op de banken om Geert ervan te beschuldigen de rechtsstaat te ondermijnen. Ondertussen is wel duidelijk dat Opstelten er alles aan heeft gedaan om Geert voor de rechter te krijgen, en voor diegenen die denken dat de VVD rechts is, een rechtse partij laat zijn land niet overnemen door een vreemde macht in Brussel, VVD is nog linkser dan de yoghurt van Optimel. 

Tot slot nog even een klein stukje reserveren voor de clownspartij van Nederland. Mijn geliefde Dwazen 66. De partij die zijn eigen graf graaft, en alles wat we hoeven te doen is te kijken hoe dit clubje randdebielen zichzelf steeds dieper de stront in duwt. Ja letterlijk. Want een quotum voor vrouwen in het bedrijfsleven is natuurlijk te dom om over te praten. Niemand wil dat. De bedrijven niet, maar ook de vrouwen die op eigen kracht de top aan het bestijgen zijn niet, maar nou hebben ze het te bont gemaakt., de boeren zijn boos, en ja, dat wil je natuurlijk niet, dat wordt stront aan de knikker, of over je kanis. Ik kan niet wachten om Jetten straks te zien kakhappen. Hilarisch maakt het dat diezelfde dwazenclub openlijk filosofeert over een premierschap. Dat is geen bord voor je kop, dat is een heel keukenblok. Wat een idioten. 

Ik zou zeggen, informeer jezelf, de kranten en de media gaan het zeker niet doen, en denk aan OPA.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.