De week van OPA-Grendel week 36 2019

Gepubliceerd op 8 september 2019 om 19:43

De week van OPA-Grendel week 36 2019

Doodgravers 66 gaat een wet indienen die het mogelijk moet maken dat we kunnen zeggen dat je leven voltooid is. Pia Dijkstra, de Medusa van deze tijd wil het liefst dat iedereen deaud gaat, want dat scheelt weer in de kosten. Dwazen 66 weten niet hoe snel ze dit land onleefbaar moeten maken, niets mag meer, als het aan Jetten ligt. Roken is nicht mehr im frage, klaar ermee, je neemt maar wat hasj coke en of pillen, maar roken, nope. Alcohol zal de volgende stap zijn, want ook daar heeft men veel te veel plezier aan, en als er iets is wat demonen 66 absoluut niet wil, is dat we in dit leven nog enig pleziertje hebben. Nou kreeg ik deze week een rapport onder ogen die duidelijk maakt dat mensen helemaal niet langer leven. Ik wist het al wel. Onder links bewind leven we echt niet langer, het lijkt enkel veel langer te duren omdat het totale pakket een leven geeft waar een moslim zijn neus nog voor zou ophalen. Ik denk dat we wel kunnen stellen dat het tijd wordt dat we demagogen 66 als voltooid verklaren. Verleden tijd. Dat dan weer wel.

Goedemorgen Nederland is weer terug, niemand weet waarom, maar het is weer terug. En wat wisten de glimlachende halflinkse doosjes ons te melden? De armoede daalt in Nederland. Nou kun je best denken dat Nederlanders debielen zijn, ik bedoel, iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar dit is toch wel een tandje te grof. Het SCP heeft even berekend dat de armoede fors daalt, en dat terwijl de voedselbanken uit de grond schieten als waren het salfistische haathutten. Je moet maar durven als SCP. Natuurlijk is de armoede niet gedaald, dat weet een embryo, wederom zijn de criteria veranderd waardoor iemand die meer dan drie appels per week kan kopen al niet meer als arm wordt beschouwd. Zoiets als wat ze met de werkelozen hebben gedaan. Maar ja, links slikt het als zoete koek, ik mag lijen dat ze er diabetes aan overhouden.

Links heeft naast Trump weer een nieuw mikpunt. Boris Johnson. De man die wil leveren wat door het Britse volk is gevraagd. Een Brexit. dat was de vraag bij het referendum en geen enkele andere. Dus Johnson doet precies waar het volk voor heeft gestemd. Nu wil Johnson een reces. dat is niets vreemds, dat gebeurde al meerder keren eerder in het VK, maar jodenhater Corbyn weet niet hoe hard hij moet schreeuwen dat Boris de democratie vermoord met zijn actie. Corbyn, en al zijn linkse meehuilers snappen niet, of willen niet snappen, dat kan ook, dat met het niet accepteren van de uitslag de democratie allang dood was verklaard. Vraag het maar aan droeftoeters 66, die weten er alles van. Corbyn wil nu Johnson wederom naar Brussel sturen met een verzoek om uitstel. Op de reactie van Johnson dat hij dat niet wilde, en dan liever nieuwe verkiezingen wilde gaf Corbyn dan weer niet thuis. Gek he? Alsof Corbyn zelf ook wel weet dat hij een nieuwe verkiezing nooit gaat winnen. En dat lieve kinders, is nou democratie volgens links. Ze maken er iets heel nieuws van. 

Politiechef Akerboom wil een taser, want zijn agentjes worden in elkaar gebeukt door vervelende verwarde jongeren, toch Akerboom? Het heeft natuurlijk niets te maken met jouw verbindingsprogramma, je iftarfeestjes, je de-escalatie gelul, helemaal niets. Dat het steeds Turkjes en Marokkaantjes zijn die jouw dienders in elkaar meppen is natuurlijk puur toeval. Staan er een paar op een pitauto is dat baldadigheid, toch Akerboom? En we moeten allemaal vriendjes zijn, en de politie is je grootste vriend toch Akerboom? Nou vriend, ik heb nieuws voor je. ga eens kijken in landen waar hun cultuur vandaan komt. Ga eens kijken naar wat voor volk je liefkozend je vriendjes noemt. Dit zijn volkeren uit de laagste klassen uit hun eigen landen. Daar worden ze ongedierte genoemd en worden ze keihard aangepakt. Daar slaan ze geen agenten, want dan weten ze dat ze zwaar de lul zijn. Je bent een totaal ongeschikt en ongeïnformeerd kereltje dat het lachertje is geworden van Marokkaans en Turks straattuig. Het ergste is nog, dat jouw slappe houding afstraalt op je dienders die nu hun leven op straat niet meer zeker zijn. Je zou bijna zeggen dat je met zulke vrienden geen vijanden meer nodig hebt. Taser Akerboom? Nee, handhaven, en keihard indien nodig. Sla niet alleen jonge blonde studentes in de boeien, maar geef Mohammed ook eens een flink pak slaag. Daar ga je het respect mee terugwinnen. Succes ermee, en alle dienders die slachtoffer zijn van dit beroerde beleid, sterkte.

De linkse klimaatdwazen marcheren door Rotterdam, en we gaan de stormpjes in Nederland namen geven. Het leuke is, dat we zelf namen mogen inzenden ter suggestie. Zo dacht ik aan onder andere aan krantenkoppen als; Na storm Femke was het grootste gedeelte van de huizen en het groen weg. Of, na storm Sylvana stonden de straten blank. Pas echt erg is de storm Sigrid. Na die storm blijken alle kerken weg te zijn en staan er ineens overal haathutten met  minaretten en hebben alle mannen een baard en lopen vrouwen in vuilniszakken rond.

Wat ik me afvraag, hoe zou dat gewerkt hebben toen Nederland Duitsland met 4-2 op de broek gaf? Ik zag Nederlandse vlaggen. Mensen die Hup Holland riepen en die juichten toen de Duitsers werden afgedroogd. Zouden dat nou allemaal nationalistische fascistische racisten zijn? Of geldt het dan niet als je van je vaderland houdt? 

Tot slot hen ik even een serieuze vraag. Het zit zo. Marieke houdt niet van avocado's uit Israël, en dat kan ik me voorstellen. Ik vind die dingen ook niet lekker. maar wat blijkt? Ze moet ze niet, omdat ze uit Israël komen, en dat lijkt me toch echt Jodenhaat. OPA heeft een broertje dood aan Jodenhaat, en dus ben ik naar de Appie gewandeld en heb in één keer de hele voorraad opgekocht. Het probleem blijft, ik lust ze niet. Probleem dus. Nou heb ik ze al geprobeerd ze anaal in te brengen, maar dat gaat wat lastig. Avocado's hebben de vorm van een ei, en een ei komt eerst met het puntje naar buiten, maar zo gaan ze dus niet terug naar binnen, en met het puntje eerst inbrengen geeft het probleem dat je ze er niet meer uit krijgt. Weer een probleem waarvan ik hoop, dat het na een paar borden bruine bonen is opgelost, maar goed, ik dwaal af. Mijn vraag is, wat moet ik met die avocado's? Ik vreet ze niet, dus wil ik graag weten wat ik met die dingen aan moet? Heb je leuke ideetjes, geef ze vooral door via twitter met de hashtag #CreatiefMetAvocado, en wie weet pik ik jouw idee er wel uit voor de Week van OPA van volgende week. Alles mag, zolang ik ze maar niet hoef te vreten.

Ik zou zeggen steek er nog eentje op, juich voor je land, en denk aan OPA.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.