De week van OPA-Grendel week 35 2019

Gepubliceerd op 1 september 2019 om 21:03

De week van OPA-Grendel week 35 2019

De vakantie is weer voorbij. We hebben de toeristen weer overleefd, de flauwekul van het zomernieuws weer achter de rug, en OPA heeft geen lekkere zomer achter de rug. Wat was die taffeszomer nat, met hun droogte en opwarming. Vorig jaar brak ik mijn nek over de bikini's. nu waren het regenjassen, wat een kutzomer. Maar goed, lekker belangrijk, het is tijd voor de eerste "week van" na acht weken rust.

De zomer is nog niet voorbij, of het linkse jeukvolk trekt de muil alweer helemaal misplaatst open. Stichting "wakker dier" deelt "de liegebeest" uit over misleiding van bedrijven over dierlijke producten. Je krijgt er toch spontaan hoekneigingen van? Geen woord de afgelopen tijd over de barbaarse rituelen om het "slachtfeest".  Ja, feest noemen ze dat. Dieren de strot doorsnijden en laten stikken in hun eigen bloed, geen woord. De kadavers werden slachtwarm vanuit vrachtwagens in onder andere Den Haag verkocht. Het bloed was nog te ruiken, heb ik me laten vertellen. Maar dat is allemaal prima "Wakker dier"? Zo wakker zijn jullie dus niet. Niets, geen woord, helemaal noppes hebben jullie van je laten horen. Nee, jullie zijn echt totaal af. Wat een smerig stelletje hypocrieten zijn jullie. Net zoals de overheid, de warenwet, want probeer maar eens op koningsdag etenswaar te verkopen. Je moet verdomme honderden vergunningen regelen voordat je toestemming krijgt. Maar pleeg de meest barbaarse vorm van dierenmishandeling, verkoop het onder de meest onhygiënische omstandigheden, zeg dat je moslim bent, en links en de overheid weet niet hoe hard ze de kop om moeten draaien. Dat die niet massaal een nekhernia hebben is me een raadsel. maar er is volstrekt geen sprake van het afwerken van een resolutie of zo hoor. Dat we het even weten, en of we heel graag heel erg dom willen zijn. 

Ik ben een liefhebber van natuur, en brandende bossen, zijn geen fijn gezicht, maar helaas gebeuren die, en soms is het noodzakelijk om vruchtbare grond te maken. daar hoef je geen raketgeleerde voor te zijn, dat is gewoon die grijze massa laten werken. De bosbranden in het Amazonegebied waren heftig, maar niet heel erg veel meer dan normaal, dat hadden de linkse leipe loetjes kunnen weten. Ook Asscher had dat moeten weten, maar wat doet dat linkse stuk landverraad? Hij twittert een plaatje van jaren geleden, gemaakt door een dode fotograaf als bewijs, dat "de longen van de Aarde" in de fik zouden staan. dat Asscher een leeghoofd is, mag geen verrassing zijn, maar dat je het Amazonegebied de longen van de aarde noemt, terwijl de amazone de zuurstof die het produceert, geheel zelf weer opneemt, getuigt toch wel van een gebrek aan enig verstand. We kunnen wel stellen, dat als je niets meer kan, echt totaal niets meer, je nog altijd bij de PvdA politicus kunt worden.

Wat heb ik gelachen zeg. Democratiefestival. Ik zeek meer dan een bejaardentehuis na een nacht feesten. Wat een idioten zijn dat dan zeg? Ollongren, die een democratiefestival wil houden en er enkel mensen komen die verplicht met bussen die kans op worden gejaagd, democratie en D66. dat is net zoiets als een vreedzame islam. Wat een kansloos verhaal zeg. Maar ja, wat kun je verwachten van de Zweedse freule. Ze heeft met haar beleid gezorgd dat Amsterdam in plaats van geld verdiend aan de vuilverbranding, er nu flink op moet toeleggen. Dat mos wilde Amsterdam onafhankelijk verklaren, de stuifgrot. D66, de partij die partijen stelselmatig buiten sluit en het referendum heeft vermoord houdt een democratiefestival. Het wachten is op Pechtold die een monogamiefestival gaat organiseren, want die gaat er dan vast ook aankomen.

Maar wat een week was het gelijk, nietwaar? Amsterdam blijkt Colombia aan de Amstel te zijn, waar het een raadsel is hoe het komt dat de lijnen in de Johan Cruyff Arena er nog liggen. Greta Thunberg, die overduidelijk een beperking heeft wordt uitgebuit en met een zeilbootje Amerika aandoet, terwijl een horde linkse beperkten dat allemaal toejuichen. Het proces Wilders, waar is gebleken dat Opstelten actief op Wilders heeft gejaagd, maar waar aangiftes van Wilders van bedreiging worden weggewoven. Een week waarin rechtse twitteraars worden geband, terwijl een persoon als Arnoud van Doorn ongestoord de meest islamfascitische tweets mag maken, het leek bijna een gewone normale week. Ik bedoel, Amnesty die opkomt voor de boerkadragende idioten, want dat zijn het, het zijn vaak gewoon Nederlandse debiele slecht opgevoede kutten, terwijl in Iran een meiske vierentwintig jaar de bak in moet voor het niet willen dragen van de kopvod. Artsen zonder geweten, die wederom massaal crimigranten op Europese bodem zet, nee, er is sinds de zomer nog niets veranderd. Links krijgt het nog steeds voor elkaar, om totaal van enig verstand verstoken, hun idiote plan uit te voeren om Europa, en daarbij ook Nederland, totaal naar de klote te helpen.

Omdat Arnoudje zo laf was, ervoor te zorgen dat mijn twitteraccount een week gesloten was, wil ik nog even afsluiten met het feit dat Arnoud het meest weerzinwekkende is, dat sinds de geboorte van een oorlogszuchtig kereltje uit Oostenrijk die ook een hekel had aan joden, uit een kut is gekropen.

Ik zou zeggen, over zeven weken is het herfstvakantie, dus maak je niet druk, en denk aan OPA.

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Donald van Es
10 maanden geleden

Arnoudje stinkt zelfs nog naar die kut waar hij uit is gekropen