De week van OPA-Grendel week 27 2019

Gepubliceerd op 7 juli 2019 om 16:24

De week van OPA-Grendel week 27 2019

Wat begon de week mooi, nietwaar? De gekleurde medelanders die massaal bedankten voor wat wij allemaal voor ze hebben gedaan in het verleden. Nou ja wij, onze voorouders natuurlijk. Onze ondernemende voorouders die de wereldzeeën afstruinden op zoek naar goede handelswaar, en daarbij een keer in Afrika aanmeerden. Daar leerden zij de Afrikaanse stammen en hun gebruiken kennen. Veel stammen die gevangen vijanden als slaven gebruikten of opvraten, want dat soort had je ook. En onze voorouders, de helden, kochten die gevangenen en brachten ze naar het nieuwe land om ze daar met arbeid, voeding, huisvesting en vaak ook nog een zakcentje een kans te bieden een betere toekomst op te bouwen. Leuk dat ze ons daarvoor nu bedanken. Maar beste medelander, dat hoeft niet. Daar heb ik geen enkele bijdrage in gehad. Ook niet in het als enige ras eenzijdig opzeggen van de slavernij. Was ik niet bij, hoef je me niet voor te bedanken. Geniet gewoon lekker van het betere leven dat jouw voorouders hadden, het is je gegund.

Dat wij in Nederland geregeerd worden door idioten, hoef ik jullie niet te vertellen. Je hoeft de TV maar aan te zetten en je weet genoeg, maar in Duitsland kunnen ze er ook wat van. Een Syrische "vluchteling" die in Duitsland een meisje heeft verkracht, gaat even op vakantie naar zijn thuisland om zijn kop leeg te maken, en geen politicus of rechter die daar een stokje voor steekt. Op vakantie naar het land dat je zogenaamd bent ontvlucht om je zak weer op te laden zodat je na terugkeer naar Duitsland, want dat kan gewoon, je zak weer te legen in een volgend minderjarig Duits meisje. Er zijn idioten die dit normaal vinden en die dit zelfs faciliteren. Dat soort volk moet eigenlijk met boot en al worden afgezonken. Het zijn gewoon misdadige mensensmokkelaars.

Het was ook de week van zwembadterreur. Onze kinderen kunnen niet meer naar zwembaden omdat PvdA burgemeesters die dingen sluiten. Waarom ze dat doen? Omdat dat tuig wat ze hierheen halen, met luid gejuich van diezelfde PvdA, hun gore pootjes niet thuis kunnen houden. Ondertussen krijgt Geert Wilders in de rechtszaak te horen dat hij de grens van fatsoen heeft overschreden door minder Marokkanen te willen. Nee, het is lekker fatsoenlijk om onze kinderen als prooi voor islamitisch en Afrikaans tuig te gebruiken. Als ik aan de PvdA denk, denk ik aan veel, maar laat fatsoen daar nou net niet tussen zitten. Het is vast weer een D66 dwaas geweest die dat orakelde, de partij van fatsoen, weet je wel? Zo fatsoenlijk om een vrouwtje te bezwangeren en haar dan tot een abortus te dwingen, dat soort volk mag het woord fatsoen niet eens in de bek nemen. In Duitsland was het ook al zwemterreur waar een gezin werd bedreigd door 400 invasiërs omdat de dochter er te uitdagend zou hebben uitgezien. Dat kind is acht, dan denken wij normale mensen niet aan seks met dat grom, maar ja, ik heb op een filmpje zo'n verrijker een geit zien neuken, dus ik verbaas me met die barbaren helemaal nergens meer over.

Ploumen, ook PvdA, gaat naar Amerika om daar een lans te breken voor abortus, want een vrouw moet dat zelf mogen beslissen. Ploumen kan zich beter even gaan verdiepen in welke discussie hiertoe heeft geleid in plaats van de eeuwige valse moralist uit te hangen. In Amerika was abortus, net als hier, tot een bepaald moment in de zwangerschap in de meeste staten toegestaan. Wat is er echter gebeurd, die leeftijd van het ongeboren kind werd steeds verder opgerekt. Er gingen zelfs stemmen op dat tot de negende maand het zou moeten kunnen. Ja, en dat schoot een groot deel van de mensen in het verkeerde keelgat, iets wat OPA helemaal begrijpt. Ik ben echter wel van mening dat voor sommige mensen de mogelijkheid moet bestaan om ze met terugwerkende kracht alsnog te aborteren, en daar is Ploumen, samen met nog meer van die linkse hersenloze idioten een prima voorbeeld van.

Ik zou zeggen, dat is geen honkbalknuppel in mijn zwembroek, ik ben gewoon blij om je te zien, en denk aan OPA.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.