De week van OPA-Grendel wk 26

Gepubliceerd op 30 juni 2019 om 16:41

De week van OPA-Grendel week 26 2019

Zo kinders, ik ben van de week even lekker wezen shoppen. Ik heb nou om mijn huis een mijnenveld aangelegd, en er staan in elke windrichting kanonnen uit de Amerikaanse burgeroorlog. Verder heb ik wat musketten aangeschaft, want als je dan toch iemand de eeuwige jachtvelden in jaagt, doe het dan in stijl, vind je niet?

Hoezo mag  niet? Tuurlijk mag dat. Heb je het nieuws niet gevolgd afgelopen week dan? Die islamitische mafkadet die was gepakt omdat hij, bewapend met bijl en messen Geert Wilders wel even zou afmaken, die is vrijgesproken. Dus als die idioot het mag, mag OPA het ook, en ik heb nou eenmaal een voorliefde voor historische wapens. Ik zie het probleem niet. Knappe rechter die me hiervoor een douw geeft, dan  flikker ik het op discriminatie van godsdienst, want volgens veel gelovigen is Atheïsme ook een religie. Tuurlijk, als dat zo is, gaan we er natuurlijk wel gebruik van maken. Volgens mijn Atheïstisch geloof heb ik het recht, wanneer de overheid verzaakt, om mijzelf en mijn naasten te beschermen. Nou hunnie weer, de mazzel.

Volgens mij ben ik ook helemaal niet de enige, als ik het nieuws zo volg. Zijn de nationale steekweken een oneindig evenement geworden? Steekpartij in Hellevoetsluis, man meerdere keren in zijn nek gestoken in Limburg, Steekpartij in Ridderkerk, op de Albert Cuyp en al die andere steekpartijen die ik niet eens meer vermeld. Volgens de politie mag je niet spreken van steekpartijen, maar van steekincidenten, want dat geeft een totaal andere sfeer. Lig je dan met een paar flinke jappen in je nek en er zo'n petoet op je afkomt die vraagt hoe de sfeer is. Maar verder alles prima hoor in dit land.

Naast een kloppartij in Zwolle, en een 10 jarig kind dat door een verrijker van de fiets werd getrokken, las ik ook dat er dit jaar al 240 schietpartijen zijn geweest. dat maakt de kans dat je een keer een kogel gaat koppen groter dan dat je in Islamsterdam een lekker wijf tegen het lijf loopt. Ik kom er dagelijks, helaas, en ik moet zeggen dat er weinig snoepgoed meer door Amsterdam hobbelt. Het zijn of wandelende vloerkleden, of genderfluïde halfwezens. Geen idee meer wat het zijn. Veel is het ook minderjarig spul. Dus hoe dan ook niet bruikbaar, en dan willen sommigen ze nog laten stemmen ook. GroenLinks kan zelfs na het massaal importeren van asielstemvolk nog niet winnen. Het lijken de verdomde Democraten wel.

Ik wilde het eigenlijk niet hebben over Pegida. ik wilde me er niet mee vermoeien. Pegida laat zien wat voor soort geteisem we in dit land hebben in hun kazernes, ik wist het al, de meesten weten het al, en diegenen die doen of ze het niet weten, die zullen altijd blijven wegkijken. Zo is het, en daar wilde ik het bij laten. Ik wil wel even melden dat in Duitsland alweer dertig aanvallen op kerken in Duitsland zijn geweest, en dat in twee maanden. Ik zou zeggen, laat het maar even bezinken.

Het proces tegen Wilders gaat door. Ondanks alles wat we al weten, ondanks dat er weer een getuige angst is aangejaagd door de maffioso in Den Haag, ondanks alles, gaat het proces gewoon door. En waarom? Omdat we het toestaan. Daarom.

Ik zou zeggen, laat je stem horen, zwijgen is toestemmen en denk aan OPA.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Actie tegen Dierenleed
een jaar geleden

Opa, je hebt helemaal gelijk. Ik ben blij dat ik geen kinderen heb.