De week van OPA-Grendel week 25

Gepubliceerd op 23 juni 2019 om 13:00

De week van OPA-Grendel week 25

Terwijl OMA bezig is de mussen terug op het dak te zetten, pak ik even een stiefkwartiertje om jullie mijn kijk op afgelopen week maar weer eens te geven, want wat is dit land toch een verschrikkelijke taffesbende geworden.

De week begon met onder andere een schietpartij in Zoetermeer, een schietpartij in de lieve stad en een steekpartij bij een AZC in Harderwijk. Er zijn mensen die dit verrijking noemen, nog even en we zijn erger dan een gemiddelde ghetto in New York. Als je even stopt met het jezelf dom houden door uitsluitend NOS te volgen, zie je filmpjes van groepen kansenpareltjes die zich als een roedel wolven op een willekeurig blank kereltje storten om door te slaan tot het bloed de straatstenen kleurt. Maar zeg hier vooral niets over, want je bent geheid een racist. Nou, ze kunnen OPA de pijp zuigen. Mensen die dit soort dingen maar blijven negeren, of erger, goedkeuren zijn wat mij betreft mede de oorzaak van de vernietiging van Nederland, en met dat soort volk wil ik absoluut niets te maken hebben. Stiekem hoop ik dat er snel een volkstribunaal komt, en we dat soort gasten eindelijk eens een hele lange tijd kunnen opsluiten.

Zelfs Halsema, je weet wel, die burgemeester van de lieve stad die haar kinderen van een te zwarte school haalde begint te zien dat er iets totaal mis is met haar islamknuffelgedrag. Kom maar op illegalen, kom maar lekker naar Amsterdam. Ondertussen liggen die geliefde uitvreters met de broek op de enkels zich af te rukken in bosjes langs schoolpleinen en sportvelden waar jonge kinderen sporten en spelen. Oplossing van een GroenLinks Burgemeester, we halen de bosjes weg. Groen weg, totaal dwaas. Ze kunnen zich voortaan beter dwaaslinks noemen, dat dekt de lading een stuk beter.

Wat is dat toch met dat soort wijven op hoge posities? De een is nog gekker dan de ander. Ollongren sloopt eigenhandig de democratie,  Kaag sponsort HAMAS tegenwoordig zo ruimhartig dat er een standbeeld voor haar zal worden opgericht, Hennis wist soldaten met taffestroep op pad te sturen, de volgende wilde soldaten in blote reet op training sturen en nu weer die Schouten van de ChristenUnie die wel even komt melden dat het vreten te goedkoop is, en dat op de dag dat bekend werd dat het eten vier procent is gestegen. Op welke planeet loop je dan in godsnaam rond? Niet op dezelfde als waar ik op loop in ieder geval, wat een kruiswaus. Haar partij is ook al zo voor meer immigranten, onbegrijpelijk, zeker als je beseft dat er verderop in de afgelopen week alweer een vrouw is neergestoken in Zwaag, een kind in de schouder is gebeten door een kannibalistische asielmisbruiker en er een steekpartij in Ommoord is geweest, en dan zeg ik maar even, dat ik niet iedere steekpartij, schietpartij of kloppartij noteer, omdat anders de hele week van OPA over geweld en doodslag zou gaan.

Nee, lekker veel vrouwen zo hoog mogelijk op iedere positie, want dat is goed, zo beweerd men. het zal, ik moet het bewijs nog zien. De beste op de hoogste positie lijkt me logischer en wenselijker, maar ik ben dan ook wel heel raar natuurlijk. Ook op Universiteiten geldt nu dat men vrouwen voorrang mag geven op mannen. Alles is te mannelijk, en dus mag je mannen discrimineren. Mag allemaal. Zo is het ook met blanken. Nederland is te wit, alles is te wit, en dus mag je je racistische gif over blanken heen spuien. Maakt allemaal niet uit. Discrimineren en racisme mag als het tegen blanken is, en vooral blanke mannen, want die moeten gewoon eigenlijk allemaal deaud. Het vreemdste aan dit verhaal is, is dat het volledig legitiem is. Je mag iedere blanke beschuldigen van racisme louter om het feit dat ze blank zijn. Je mag iedere man, mits blank een gore seksist noemen, is allemaal prima. Puur omdat je een blanke man bent, moet je je helemaal onder laten kotsen door links en getint werkschuw tuig dat van het geld wat jij verdiend iedere maand een flink deel opstrijken door hun eindeloze uitkeringen. En als beloning, voor het keiharde werken, en het betalen van belasting waardoor hun gratis geld op tijd is, mag je je muil houden wanneer ze je voor blanke seksistische smeerpijp uitmaken. Maar er is verder helemaal niets raars aan hoor, het is zoals links het allemaal heeft bepaald, en omdat we het blijven pikken, zal er nooit iets veranderen, sterker nog, het zal nog veel erger worden, want ze zullen een steeds groter deel van ons bijeen gewerkte geld opeisen.

Net als die GroenLinks wethouderwaup in Amsterdam, die stijf van het paf en snuifwerk even een terras op stelten zette. Hij viel daar mensen lastig, die de mafdaas weg wilden hebben, maar Sjakie snuifdoos wilde niet weg, Sjakie wilde wippen op de wallen, met agenten, die daar geen zin in hadden. Niet te betalen een beetje hoer van dat hongerloontje van Grapperhaus, dus toen werd het matten, en ik kan je vertellen, het vecht niet lekker op een halve mueslireep en een courgette smoothie, dus ging Sjakie met de klauwtjes in de boeien. Daar was Sjakie het niet mee eens en schraapte een gifgroene roggel op en deelde die met oom agent. Ja, dan heb je toch echt de poppen aan het dansen daar in Mokum. Op zich is dit natuurlijk een schandalige vertoning van een wethouder, maar als je dan bedenkt dat het een Groenlinks wethouder is, die rotzooi in zijn tas rondliep, en je hebt voor de gemeenteraadsverkiezingen de partijfoto's bekeken, dan had je wel kunnen weten dat het slechts een kwestie van tijd was tot de beerput zou gaan stinken. Helaas wonen er meer Amsterdammers buiten dan binnen Amsterdam, en zo heeft het groene gevaar een eens hele fijne Hoofdstad totaal met de grond gelijk gemaakt. 

Ten slotte nog even een serieuze huishoudelijke mededeling. Aankomende week krijgen we zeer waarschijnlijk een hittegolf voor de kiezen. Nou is dat niet zo erg, want OPA neemt gewoon een extra blonde kletser, en OPA komt de dag dan wel door, maar er zijn nog altijd mensen die tijdens zo'n hittegolf een hond mee de auto in nemen. Hartstikke leuk allemaal, maar dat beestje mag niet overal in, en als je dan even gauw een boodschapje denkt te gaan halen, en je laat je hond in de auto zitten, loopt de temperatuur in je auto razendsnel op tot levensgevaarlijke hoogte. Dat trekt je hond niet, niet doen dus. Denk je echter, je kan me wat OPA, en je doet het toch en ik zie jouw hond in je auto, dan beloof ik je, dat ik je autoramen er finaal uit ros.

Verder met die hitte is het ook belangrijk dat je geen waanbeelden gaat krijgen en dingen gaat denken en zien die er niet zijn. Bijvoorbeeld, vandaag is het topless dag. Mooi, daar heeft OPA totaal geen bezwaar tegen, maar als jouw nippels je knieschijven raken, hou ze dan lekker opgerold achter textiel. Ook een te dikke reet in een te klein broekje of legging, doe het niet. Niemand wordt daar blij van. Je stopt toch ook geen kilo gehakt in een klein boterhamzakje? Doe dit dan ook niet. Omdat je denkt dat het kan, wil dat niet zeggen dat het dan ook moet. Neem een maatje groter, gooi de putten, de bulten en de kraters achter stof, en iedereen kan dan zorgeloos genieten van een heerlijke warme week met lekker veel speklappen op de Barbie en een flink aantal frisse blonde kanjers.

Ik zou zeggen, laat zien wat gezien mag worden en denk aan OPA.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Willem
een jaar geleden

Helemaal weer naar waarheid ingevuld opa,ga hem delen en hoop dat er voor ons nog eens andere en betere tijden aanbreken want slinks wordt een beetje te zelfverzekerd ,dat werd Hitler ook 75 jaar terug,maar dat brak hem wel op....

Jan
een jaar geleden

Helemaal waar. Bedankt

Sven Groter
een jaar geleden

Geweldige week weer, OPA. Dat wil zeggen, deze weekcolumn. Hard, raak en humor. Klasse!