De week van OPA-Grendel Wk 24 2019

Gepubliceerd op 16 juni 2019 om 18:06

Week 24 2019

Het is weer zondag. Hoog tijd voor weer een nieuwe week van OPA-Grendel. Er is een hoop gebeurd afgelopen week, dus ik zou zeggen, pak een lekker koud drankje, laat de boel even de boel, en veel leesplezier toegewenst.

Het is verdomme of de duivel ermee speelt. De hele week al loop ik met mijn kneiter door de regen. Wat een taffesweer. zit ik in de auto, is het even droog, stap ik uit, jawel hoor, weer die klotebril nat. En dan op de radio; we hebben nog steeds last van de droogte. Zou je die niet? Als ik dat mos voor mijn porem had gehad had ik zo'n soejang uitgedeeld op het gebitje, dat het de rest van zijn  miserabele leventje stront had kunnen kauwen. Wat een mafdaas. Klimaatsjoegen.

De week begon al lekker, en het ging de hele week zo door. Steekincident in Deventer, schietpartij in Rotterdam, steekpartij in Doetinchem om er maar even een paar te noemen. De steek, schiet en plofweken zijn weer begonnen. Man, man, man. Die dwazen die dat allemaal nog recht lullen zijn wat mij betreft niet beter dan het stront dat aan je reet blijft pakken na zwaar tafelen. Gadverdamme. Deugen met je zotte kop. Nacht van de vluchteling, wat een dazen. Lekker in rijen door de straten voor die arme vluchtelingetjes. Alle cijfers negeren ze. Slechts enkele procenten zijn vluchtelingen, de rest zijn uitvreters, maar wel lopen natuurlijk, want dan deug je. Zelfs als je zij aan zij loopt met de grootste terroristen knuffelaarster van Nederland Sigrid al Qaq. Miljoenen stort ze naar Hamas. Dat mos is getrouwd met een moslimterrorist die aanslagen pleegde. dat wijf is gewoon een verstopte moslima. Dan kan je Diyanet aanpakken wat je wil, maar als we hier een minister hebben die met haar grijpgrage vingers in de geldpot graait en dat weggeeft aan terreurgroepen, dan dweil je met de kraan wagenwijd open. Gekkenwerk.

Nog zo'n teken dat we geregeerd worden door òf idioten òf duivels, het terughalen van IS kinderen. Je breekt je nek over de rapporten, vanuit de hele wereld, en zeker de Arabische, die aantonen dat al vanaf heel jonge leeftijd kinderen in IS gebied werden getraind om kalifaatsoldaten te worden. Als je heel even gaat googlen, is het zo duidelijk als het maar kan. Maar wat doen die levensgevaarlijke gekken in Den Haag? Die halen ze op. Ja, want kinderen van twee en vier zijn nog niet zover gehersenfucked. Zijn die een paar keer met hun harses tegen de stoeprand geknald? Kunnen die dwazen niet googlen? Kind dat beertje de strot door snijdt, kindjes met wapens, kindje dat koudbloedig een gevangene executeert. Is allemaal terug te vinden, en ja, dat zijn kinderen in de leeftijdsklasse die wij gewoon lekker binnen halen. Wederom zijn er levensgevaarlijke strontzakken van landgenoten die dat allemaal goedpraten. In zo'n tijd leven we. Hitler zou een feestje bouwen hoor, reken maar van jetje.

Zelfs een achtergelaten explosief in Zundert of een mishandelde agent door een illegaal in Breda, brengt dat daasvolk niet op andere gedachten. In Duitsland ziet zelfs "wir schaffen das" Merkel dat het niet helemaal goed is gegaan de multikulti samenleving. Sja, Führerin, daar waarschuwden wij al heel lang voor, nicht wahr? Macron heeft het ook niet helemaal in de hand lijkt het. Kerken zijn besmeurd, graven vernield, priesteres neergestoken, maar wie weet zoiets, want de NPO zwijgt weer eens in alle talen, de onnodig geldverslindende nep media.

Die nepmedia kon trouwens even tussen neus en lippen door niet onder de melding van het "pegida" gebeuren uit natuurlijk, maar wie wil weten hoe je iets moet downplayen, kijk NPO. Meesterlijk. Alsof de boze flyeraars de arme moslims het meest verschrikkelijke hadden aangedaan, en zo reageerde tweetend links Nederland ook. Zelfs het verheerlijken van het geweld was weerzinwekkend. In dat opzicht begint links meer en meer op een islamitische steungroep te lijken. Het is toch om een kots-smaak van in je bek te krijgen dat volk. Ik ben nooit een enorme voor of medestander geweest van Edwin Wagensveld, maar door dit linkse misselijkmakende gedrag sta ik nu volledig achter hem. Dit intolerante gedrag van zowel de islamieten als van het wegkijkende laffe rugliggende linksvolk moet stoppen, anders voorzie ik nog dat de druk op de ketel een keer zo hoog wordt, dat keurig nette mensen, zoals ik zelf, een keer vergeten dat geweld niets oplost. Want dat er iets niet helemaal goed gaat met de islam in Nederland mag wel duidelijk zijn. Er wordt niet voor niets 3,5 miljoen uitgetrokken voor extra beveiliging van stations. Hallo! Hoeveel signalen heb je nog nodig?

Ons kabinet is ook nog zo'n verhaal. Gaat er eigenlijk nog wel iets goed daar? Ik kan even zo gauw niets verzinnen. Minister op minister faalt. Wiebes verneukt eerste de belastingen en nu de Groningers, ons land heeft terroristen financieel gesteund en doet dat nog steeds door vrouwtje Kak. Justitie blijkt de trias politica te hebben gesloopt door zich actief met het Wilders proces te hebben bemoeid, weggemoffelde asielcijfers door Harbers, en nou komt het mooiste, Harbers komt na drie weken gewoon weer terug in de kamer, en als klap op de vuurpijl wil Ollongren ook nog meer salaris. Hoe zout wil je het vreten? Ga eerst eens doen waarvoor je daar zit Zweedse ikeakut. Zorgen voor onze vrijheid en onze veiligheid. Zolang je daar een puinzooi van maakt, is iedere cent die je ontvangt er één teveel. Wat mij betreft mag je lekker Zweedse balletjes gaan draaien, want mensen met een dubbel paspoort in onze regering, nee, dat is nu wel duidelijk, dat moeten we niet willen.

Ten slotte even over mijn geboortedorp. Ooit een mooie stad met fijne mensen. Een oase van vrijheid en plezier. maar man, man, man, wat is dat een stronthoop geworden. Onder de leiding van GroenLinks muts Halsema gaat de stad harder achteruit dan een opgevoerde DAF. Ilegalen worden opgevangen en ondertussen financiert men dat met het bezuinigen op de mantelzorg. Steekpartijen en andersoortig geweld is aan de orde van de dag, en de meeste daders zijn uitvreters en illegalen. Het is toch niet te filmen? En wat voor oplossing heeft dat linkse mos? We halen de struiken weg waar daders zich achter kunnen verschuilen. ja, ik verzin het niet hè? Als Halsema niet heel snel opzout, ziet Amsterdam er nog erger uit dan Tsjernobyl na de kernramp. Ik weet niet wat Halsema allemaal doet met haar groene vingertjes, maar die zitten zeker niet in de tuinplanten, de mafdaas. Gelukkig lijkt het probleem zichzelf op te gaan lossen. De eerste sinkhole is al waargenomen. Ik geloof niet in welke god dan ook, maar als hij zou bestaan, weet ik zeker dat hij bezig is Amsterdam de zeebodem in te laten zakken. Mijn zegen heeft  hij.

Ik zou zeggen, kijk uit voor steeklims, ga lekker veilig tuinieren en denk aan OPA.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Sven Groter
een jaar geleden

OPA, geweldige en rake column weer. Grote complimenten. Tot op oa PVVvriendengroep weer.