Schaamluis

Gepubliceerd op 13 juni 2019 om 18:55

De dag van OPA-Grendel - Schaamluis

Je kunt de krant niet meer openslaan of er is wel weer eens iets waar je je voor zou moeten schamen. In de Telegraaf van vanmorgen een klein stukje over Canada waar een winkel, om mensen erop te wijzen dat plastic tasjes haram zijn, tassen verkoopt met daarop allerlei rare berichten. Dat je een porno fan bent bij voorbeeld. Ik zie niet in waarom je je daarvoor zou moeten schamen, want we zijn uiteindelijk allemaal ontstaan uit een pot stevig neuken, nietwaar?

Dat ge-schaam overal over, ik krijg er een hondenkut van, serieus. Ik moet me schamen dat Nederland in het verleden een handelsnatie was, want slavernij en zo. Dat het in die tijd vrij normaal was dat het bestond, en dat er nu nog slavernij bestaat vanuit een ideologie die diezelfde droeftoeters keer op keer verdedigen, dat vergeten we even. Nee, wij zijn blank, dus ik moet me schamen. Het schompes voor ze. het blanke ras heeft als eerste en enige de slavernij eenzijdig afgeschaft, laten die anderen zich maar schamen, ik vind het best.

Je kunt het zo gek niet bedenken, of je moet je schamen. Schamen dat je vliegt. Dagelijks gaan er hele ladingen vliegtuigen door de lucht om rotzooi te vervoeren, mensen met een salaris waar heel Congo van kan vreten vliegen de hele wereld over en de klimaatpauzen die dit allemaal aanzwengelen zijn de grootste vervuilers op de aardbol. Maar mensen vreten het als chocoladekoekies. Totaal van de pot gerukt die zooi.

Schamen dat je doucht, want dat is slecht voor het klimaat of milieu, ik weet het niet meer, want ze gebruiken klimaat en milieu zo vaak door elkaar, dat er geen touw meer aan vast te knopen is. Wat mij betreft zijn meurende mensen heel slecht voor het milieu, pak een sopje, smeerdekens.

Als je ook ziet hoe dat volk er doorgaans uitziet, het is geen traktatie voor het netvlies. Vaak is het corpulent, is het niet te zien of het nou mannetje of vrouwtje is, en hebben ze kleuren haar, waar Rembrand een moord voor zou hebben gedaan. Welke ouders produceren dat soort dingen? Ik vraag het mij af. Laatst zag ik een filmpje voorbij komen van zo'n ding in de naaktheid, en ik zag nog niet wat het was, want naast het feit dat ik geen tiet kon ontwaren, zag ik ook niet wat er achter die enorme marmot schuil ging. Want dat is er ook niet meer bij, een grasmaaiertje over de grasmat. Doen ze niet meer. Ik denk dat ze bang zijn dat ze anders het leefgebied van de schaamluis verstoren, de idioten.

OPA doet er niet aan mee. Ik schaam niet mee, ze kunnen me wat. 

Alhoewel, dat is niet helemaal waar. Het feit dat ik in een land woon waar, ouderen de prijs betalen voor de belachelijke massa immigratie, kinderen de dupe zijn en naar voedselbanken moeten met mammie en pappie. Een land waar èchte vluchtelingen nooit veilig zullen zijn, omdat diegenen waar ze voor zijn gevlucht door onze regering zijn gesteund, worden opgehaald en waar ze alles krijgen wat ze maar willen hebben. Een land waar een politicus wordt vervolgd door toedoen van een minister, en dat alle kamer-leden het stilzwijgend accepteren, en dat mensen er maar op blijven stemmen. dat er mensen zijn in dit land, die al die wantoestanden maar blijven verdedigen, die een kwaadaardige ideologie, willens en wetens in bescherming nemen, daar schaam ik me voor. 

Ik zou zeggen, scheer het gras, denk aan OPA.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.