Back stabbers

Gepubliceerd op 7 juni 2019 om 19:25

Back stabbers.

Ik heb me een hele lange tijd stil gehouden. Natuurlijk heb ik het zien gebeuren. Zodra een groep groot wordt, zijn er mensen die macht ruiken. Mensen die denken boven de groep uit te kunnen steken. Ja, het is enkel wachten totdat de back stabbers zich openlijk bekend maken.

Als etterende puisten poppen ze links en rechts op. Zetten zich af tegen wat eens hun "familie" was en beginnen dan heel langzaam de punt van het mes in de rug te steken. Van de oude partij, van de oude stemmers, van de oude leider. Ik moet heel eerlijk zeggen, en dat gaat me geen vrienden opleveren, ik walg van jullie.

Mensen mogen best van gedachten veranderen, misschien eens iets anders proberen, ik ben er niet van, want daarmee erken ik dat ik er nog steeds geen reet van heb begrepen, maar goed. Ieder zijn vrije keuze, wil je overstappen naar een andere partij, prima. Maar om dan je nest te bevuilen, ik vind waardevollere dingen onder mijn schoenen na het uitlaten van de hond. 

PVV provincieleden die in Noord Holland wel even een eigen partij op willen gaan richten. Natuurlijk. Jullie vergeten even dat je zonder de PVV nu nog achter de flessenband had gestaan. Want zo is het. Je hoeft werkelijk geen ene reet te kunnen om de politiek in te gaan. Je hoeft je enkel omhoog te likken, kijk maar naar partijen als de PvdA en VVD. Zelden zulke incompetente idioten gezien als in die kampen. En maar afgeven op de PVV, wat er allemaal niet goed zou zijn. Nee dwazen, als je nou eens zou luisteren naar mensen die er wel verstand van hebben, de kamer-leden van de PVV in Den Haag, dan had het misschien nog wat kunnen worden met jullie. Want niemand zit te wachten op back stabbers als jullie. Ik zou mezelf opheffen, met een sprong, van een brug. Mafdazen.

Dat de media er op inspringt, prima. Begrijpelijk. Ieder kans om Geert Wilders een oor aan te naaien wordt met beide handen aangegrepen. Nooit zal je zien wat Geert doet met uitjes naar de Efteling met kiezers. Geen leden hè? Het heeft deze mensen nog nooit één cent gekost dat Geert zijn leven voor hun welzijn en veiligheid waagt. Nee, daar hoor je de media niet over. Maar wij weten beter. Wij, De PVV vriendengroep. Een kleine besloten groep die hun loyaliteit bij de PVV hebben liggen. En al die negatieve media berichten. We vegen ons onderkantje er totaal mee af. Er is kostbaarder pleepapier.

Ten slotte wil ik het nog even hebben over de allergrootste back stabbers. Mensen die niet op de PVV hebben gestemd, die zijn overgestapt naar een andere partij, en zichzelf dan als intelligenter en beschaafder beschouwen als de overgebleven PVV stemmers. Tokkies zijn we. Afval, hersenloos volk, zo roepen zij. Ik ga hier geen vrienden mee maken, maar als jij zo over de mensen spreekt, die Geert en de PVV onvoorwaardelijk steunen, iets wat je nog niet zo lang geleden zelf ook deed. Mensen die vechten voor hun vrijheid, mensen die je voorheen als PVV familie beschouwde, dan ben je wat mij betreft de smerigste back stabber die ik sinds lange tijd ben tegen gekomen, en als je dan ook nog eens vuil gaat spuien over Geert, dan hoop ik dat je lekker bij je nieuwe cluppie blijft, want dat soort vuilnis kunnen we missen als kiespijn.

Blaten dat Geert moet opstappen. Ben je niet goed bij je hoofd? Even vergeten in welke omstandigheden Geert moet leven? Dat hij een fatwa op zijn hoofd heeft omdat hij de enige partijleider in Nederland is die wèl de islam durft aan te pakken? Wat denk je dat er met zijn opvolger zou gebeuren, dat de islam die lekker gaat knuffelen? Dat de imams spontaan de nieuwe PVV leider gaan prijzen? Nee, natuurlijk niet dwazen. De persoon die Geert zou opvolgen is de volgende die zijn of haar leven kwijt is. Geert zit er niet voor zichzelf. geert zit er voor ons. Nederlanders. En daar betaald hij een hele hoge prijs voor. En die last wil en kan hij een ander niet aandoen. En jullie noemen jezelf zo intelligent en zo hoog opgeleid...?

Opvolger van Geert.... Idioten....Met je hoog opgeleid... Zesde verdieping zeker....?

 

Ik  zou zeggen, wees geen back stabber, denk aan OPA.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Leonieke Aries Segers
een jaar geleden

Hartstikke goed! Snoeihard maar wel waar.
Liefs Leonieke
Of Leonique Unique .😘

Brigit
een jaar geleden

Zo is het en niet anders. Achter dit soort mensen zit een hoop leugen en bedrog. Toch geloof ik dat ooit de waarheid aan het licht komt.

Groet Brigit

Hans kloostra
een jaar geleden

Ondanks dat ik het niet altijd een ben sta ik achter wilders respecteer ik hem

Gien
een jaar geleden

Lieve opa,
Ik ben het zo met u eens, emotioneel en naar waarheid. Samen met Geert verdient u een
standbeeld. Dikke knuffel

Jan van wijk
een jaar geleden

Respect

Liesbeth
een jaar geleden

Respect Geert

Leen van Haaften
een jaar geleden

waarom zitten de circussen zonder clowns ???
antwoord ze zitten in de regering ...