De gedachtenpolitie

Gepubliceerd op 27 januari 2019 om 11:10

Dominique v.d. Heyde, je kent haar wel van die staatskast in de woonkamer, twitterde; Kreeg zojuist internetmonteur langs. Werkt in heel Noord Holland, maar kan geen huis krijgen. 6 jaar ingeschreven. Zo schrijnend. “Alle nieuwe woningen gaan naar asielzoekers.” zei hij.

Fout! Helemaal fout. Hoe durft ze. Haatzaaien, dat was het. Ene Jeroen noemde het fakenews, jawel, fakenews. Dat er voorrang wordt verleend aan asielmisbruikers bij het verdelen van de huizen? Nee Jeroen, dat is in heel veel gemeenten gewoon beleid. Volgens ene Ilse, was ze aan het framen. Wauw. Framen nog wel. Poe poe, zou Ilse wel weten wat er in dit landje gebeurt? Ik denk het niet. Veel mensen vroegen zich af wat ze hiermee wilde zeggen. Nou weet ik, dat deugdwazen niet de meest realiteitsgezinde types zijn, maar man, man, man, wat kunnen ze slecht lezen. Ze zegt dat die man zegt, zie aanhalingstekens, dat alle woningen naar uitvreters gaan, aanhalingstekens sluiten. Een quote noemen we dat ook wel. En zij vond het schrijnend dat die man al zes jaar op een wachtlijst staat en dakloos gaat worden, want dat is het gevolg er van. Mag niet. Je mag geen medelijden hebben met een blanke vent die dakloos dreigt te raken. Dat die man de schuld legt bij het systeem dat invasiërs die woningen eerst krijgen is ten eerste een feit, maar ten tweede niet een quote van Dominique, maar een quote van die binnenkort dakloze. In plaats van compassie te hebben met die man, gaan de deugdwazen los op vrouwtje v/d Heyde, en vrouwtje v/d Heyde schrok er zo enorm van, dat ze de volgende tweet plaatste; Nog even over de internetmonteur: hij zei ook: “ik gun asielzoekers ook een woning, maar ik krijg geen hulp en ben volgende maand dakloos.” Ik vind dat schrijnend. En nu hou ik er over op, want er zijn al een hoop mensen die vinden dat ik dit niet had mogen twitteren.

ja Dominique, wie zich tussen de leden van de deugdwazen begeeft moet op eieren lopen. Iedere scheet wordt besnuffeld of het wel de juiste geur heeft. Zit er een vleugje schaamte over white privilege in? Bak je ze niet te bruin, want dat is racistisch, hangt er wellicht een vleesgeurtje onder die sterk doet denken aan een big macje, dan zit je in de Trump hoek. Met deze tweet werd je even in de PVV hoek gezet, want zo is de gedachtenpolitie, en je trok je keutel gelijk weer in. Maar waarom Dominique laat je dit toe? Waarom niet gewoon een tweet; Voor al die zeikerds die niet het fatsoen op kunnen brengen met een man die dreigt dakloos te worden, kus mijn blanke dikke reet!? Kan gewoon. Laat je toch door een stel doorgesnoven deugdwazen toch niet de les lezen. Zolang mensen zoals jij, iedere keer buigen voor iedere vorm van kritiek uit die incontinente linkse hoek, blijft dit probleem bestaan. Het probleem dat je niet gewoon iets kan zeggen, of je bent een racist, hebt bijbedoelingen, bent aan het framen, ach, je hebt de commentaren gelezen, er zaten weer wat flinke kop in kont'ers tussen.

Kom op Dominique, wees eens een beetje meer als onze Friese kenau Jenny Douwes, die met haar poten wijd, stevig in de klei ging staan. Doe het voor jezelf, doe het voor Wendy, die na een foto van Ushi totaal door die dwazen werd afgemaakt, maar eigenlijk moet je het doen voor de vrijheid van meningsuiting. En laten we wel wezen, middels belasting ben je gewoon een werknemer van me, dus wijffie, maak van je hart geen moordkuil en gooi die tweet er uit. Gewoon doen. Laat ze allemaal lekker de tyfus krijgen. Zeg maar dat OPA heeft gezegd dat het mocht, ik pak ze wel aan.

Ik zou zeggen, borsten vooruit, de poten wijd, en denk aan OPA.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Actietegendierenleed
een jaar geleden

😂😂😂😂😂😂 "incontinente linkse hoek"