Cojones

Gepubliceerd op 22 december 2018 om 13:34

Het is soms lachwekkend, maar meestal verbazingwekkend hoe sommigen onder ons tegen de gebeurtenissen in de wereld aankijken en hoe ze ermee omgaan. Om een simpel voorbeeld te noemen, toen Obama illegale immigranten uitzette, en geloof me, dat waren er nogal wat, hoorde je er niemand over. Wanneer Trump hetzelfde doet, dan is de Wereld letterlijk te klein. Ik kan vele voorbeelden geven, maar ik zal me tot een klein aantal beperken, omdat ik het anders net zo goed in boekvorm kan uitbrengen, en een derde deel van "OPA-Grendel" komt er wel, maar niet over één onderwerp natuurlijk.

Om even terug te komen op Trump versus Obama. Trump is een man die populair is bij een deel van de mensen die het onder Obama niet makkelijk hadden, en dat waren niet enkel de blanke minderbedeelden en midden inkomens, daar zaten ook veel zwarten tussen die niet of nauwelijks rond konden komen. Obama voerde Obamacare in, en alhoewel je het van tevoren kon zien aankomen, ramde onze presidentiële soulzanger de wet er doorheen. Dat Obamacare helemaal niet te betalen was, deed er niet toe. Wanneer Trump dit gedaan zou hebben, dan was hij een asociale schoft geweest die enkel voor de rijken klaar zou staan, maar Obama werd er om geprezen. Neem Noord Korea. Stel dat het Obama was gelukt om toenadering te krijgen, was de nobelprijs persoonlijk bij hem langs gebracht. maar omdat het Trump lukte, was het niets, onbenullig en dus onbelangrijk.

Natuurlijk zijn niet alle keuzes die Trump maakt even verstandig. We kunnen ons afvragen of het handig is om militairen terug te trekken uit nog steeds best linke landen, want Obama heeft met zijn drones aardig huis gehouden, iets waar je ook niets over hoort natuurlijk, want de zwarte Jezus is boven iedere kritiek verheven. Feit is wel, dat Trump met deze actie ballen toont. Hij heeft het beloofd, en hij doet het. Zo simpel is het. Obama zou er nog wat drones overheen laten gaan, maar Trump vindt het mooi geweest. De troep die Obama daar heeft aangericht is niet met een paar wapens op te lossen.

Obama had die cojones niet. In het huis Obama was niet hij diegene die de kloten meetorste, dat liet hij aan Michelle over. Kijk zelf de dansfilmpjes maar, en als dat geen dropveter met flinke wijnballen is, dan weet ik het niet meer. Maar goed. Kloten dus. Obama had ze niet, en dat zie je overal terug waar de landen in elkaar zakken en er steeds meer mensen met gele hesjes de straat op gaan om hun landen terug te eisen. Die hebben wel cojones. In weer en wind, week na week de straat op. Geel hesje aan, kwetsbaar als de pest, maar ze gaan. Zelfs de vrouwelijke gele hesjes hebben meer kloten dan dat slappe hap gebeuren van de manbuns in tuinbroek, meestal terzijde gestaan door een brok vlees wat voor vrouw moet doorgaan en vooral de aantrekkingskracht uitstraalt van een flinke cactus.

Ik ben trots op deze mensen. Dit zijn helden. En er komen er steeds meer. Ik heb mee mogen lopen en godsodekristus wat was het koud, maar we liepen. We lieten onze broek zakken en lieten onze volbehaarde kloten zien, want we zijn het spuugzat en dat zullen ze weten in Den Haag en Brussel, jullie tijd is voorbij. Tijd voor verandering. Nederland moet weer Nederland worden. Links heeft lang genoeg alles gedaan om dit land te verkloten, het is tijd voor echte cojones.

Ik zou zeggen, hou de bost vooruit en de ballen warm en denk aan OPA.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.