Deugladder

Gepubliceerd op 21 december 2018 om 18:09

Sommige acties zijn zo stupide, dat ik het zit te bekijken en me dan afvraag wanneer en waar het met sommige mensen mis is gegaan. Neem nou de actie "we gaan ze halen". Er zitten in Griekenland asielmisbruikers, en een stel dröftöters heeft besloten om er een aantal naar Nederland te halen.

Ten eerste zijn ze vertrokken met een bus, die gebouwd is toen Hitler net Polen was binnen gevallen, dus dan is het niet zo vreemd dat je niet verder komt dan Eindhovinopolos natuurlijk. Sta je dan met je zestiengranenkinoareepje langs de kant van de weg. Hoe verder kun je als sneuneus zinken? Ik heb de foto's gezien van het hele gebeuren, en laten we wel wezen, je geeft toch geen drie stuivers voor dat grom? Het is het soort volk dat je van je hond trapt als het erop kruipt. van die teruggelepelde miskwakken met een zwaar verstoord DNA. Er zit werkelijk niets bruikbaars tussen. Ik hoop dan ook van ganser harte dat dit soort figuren zich nooit of te nimmer zullen voortplanten.

Maar goed, er komt dus een moment dat je besluit dit te gaan doen. Je mag verwachten dat je er van tevoren even goed over nadenkt, maar helaas. Ze gaan dus een aantal van die crimigranten halen met een bus. Dus je besluit om, terwijl een flink aantal klimaatgekkies iedere scheet veroordelen, met een zwaar vervuilende bus door Europa rijden. Ja, mij zal het worst wezen, maar zo scoor je natuurlijk geen deugpunten. Als je ze gaat halen, wees dan een überdeuger en ga op de fiets.

En het volgende probleem, stel je haalt Griekenland, wat ga je daar doen dan? Hoeveel zitten er, en hoeveel kun je er meenemen? Hoe ga je dat bepalen? Wie mag wel, en vooral, wie mag niet mee? Daar is vast niet over nagedacht natuurlijk. Zodra die bus opengaat, stormen de invasiërs de bus in, en met de kwaliteit van deze bus, vrees ik dat dan in één keer finaal de hele bodem eronder uit pleurt. Sta je dan, ja, dat wordt lopen mensen. Staat niet echt gaaf op je deugpasje.

Maar dan komt het, je moet ze nog in Nederland krijgen, en daar is al gezegd dat je schuldig bent aan mensensmokkel wanneer je kolonisten ophaalt. Dus, wat gaat er in Nederland met die mensen gebeuren? Komen hier in een opvang, als ze geluk hebben, je brengt ze dus van een nog enigszins warm Griekenland naar een ijskoud Nederland. het zullen je redders maar wezen.

Het is dus wel duidelijk waar dit allemaal om te doen is, en dat is iets wat ik het afgelopen jaar in enkele tweets al een keer aanhaalde. Deugen is een competitie. Mensen tuimelen over elkaar heen om punten te scoren voor de deugladder. Hoe maakt niet uit. Wat de gevolgen zullen zijn zal de deuggleuf en deugkabouter totale poep zijn, als het maar puntjes oplevert. Zelfs BN'ers rollen over elkaar heen om zoveel mogelijk punten op het laddertje te scoren. Zo ook die idioot die een ruimer kinderpardon wil. Er was al besloten dat zoiets absoluut niet ging gebeuren. Dus je maakt een hoop ophef, je plant een valse hoop, en doet dan net of je deugt. Als dat deugen is, dan ben ik liever een realist en zeg heel simpel dat deze mensen de oversteek nooit hadden moeten maken. Dat Europa niet het beloofde land is, dat er hier geen bakken met geld voor het oprapen liggen. Dàn ben je eerlijk. Dit is een waanzin die zijn weerga niet kent. Die al vele levens heeft gekost, zowel in het water tijdens de overtocht als op Europese bodem van de steeklims,schietlims, opblaaslims en inrijlims. De deugladder is een levensgevaarlijke competitie die zijn evenbeeld niet kent. Een mens die bereid is levens te offeren om maar mooi op het plaatje te staan, zijn wat mij betreft de stront onder mijn schoenen niet waard.

Ik zou zeggen, wees vooral ondeugend want van ladders klimmen word je toch alleen maar moe, en denk aan OPA.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.