Klimaatkerk

Gepubliceerd op 20 december 2018 om 20:37

Een religie duldt geen vragen. Een religie eist geloof. Zo is het ook met de klimaatkerk.

Vandaag werd door een flink aantal leden van de kerk besloten een akkoord te bekrachtigen en het gaat ons burgers bakken met geld kosten. We weten al dat de energierekening flink omhoog gaat, en met het geschreeuw dat bedrijven als Shell moeten betalen, weten we nu al dat wanneer dat gebeurd, de brandstofprijzen zullen stijgen. We moeten van het gas af, we moeten aan de vogelversnipperende windmolens en we moeten allemaal elektriek gaan rondtuffen, terwijl de Tesla gedurende zijn leven meer vervuilend is dan een diesel. Geen vragen, geloven, want anders prik je zo door het klimaatsprookje heen.

De priesters van de Klimaatkerk wijzen ons op de gevaren van het opwarmen van de aarde, terwijl NASA heeft aangetoond dat de afgelopen twee jaar alleen al, de temperatuur op Aarde met een halve graad is gedaald, maar zoals het een goede kerk betaamd, waarnemingen tellen niet, de religie is boven alles verheven. Volgens een gigantisch aantal wetenschappers in procenten stijgt de temperatuur namelijk wel, en dan is het zo natuurlijk. Wat je dan ook waarneemt, is volstrekt onbelangrijk natuurlijk. Wel apart dat we niet te horen krijgen wie die wetenschappers dan zijn, en welke wetenschap ze vertegenwoordigen, en ook apart dat oud hoogleraren, die dus volstrekt onafhankelijk zijn, juist het tegenovergestelde beweren, maar die worden niet gehoord.

In feite is het heel simpel. Kijk eerst eens naar de klimaatgoeroes als Jesse Klaver en Al Gore. Prediken klimaatreligie en leven vervuilender dan een varken in een baal stront. Het zou je aan het denken moeten zetten. Vervolgens, kijk eens naar welke wetenschappers zogezegd de religie bevestigen, en door wie ze worden betaald, en welke rol die bedrijven spelen in het verDUURzamen van de Aarde. Ten slotte, kijk eens naar de wetenschappers die niet gehoord mogen worden omdat ze de religie niet ondersteunen. Er zou een belletje moeten gaan rinkelen.

De opwarming van de Aarde is niets anders dan een rekenmodel die uit een computer komt rollen. Heeft niets met waarnemingen te maken, en negeert volledig de zonneactiviteit die juist volgens NASA kan wijzen op een aanstaande afkoeling van de Aarde.

Ten slotte is het natuurlijk wel zeer verstandig om beter op het milieu te letten door je pestbende niet op straat te flikkeren, is het planten van bomen nooit verkeerd en is het zeer verstandig om te kijken of er betaalbare en goede alternatieven voor olie en gas gevonden kunnen worden zodat we niet meer afhankelijk zijn van vaak dubieuze buitenlanden. Momenteel heeft Jihad oil ons bij de ballen, en dat moeten we niet willen.

Ik zou zeggen, plant een boom, gooi je bende in de afvalbak en denk aan OPA.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.