Vaasje

Gepubliceerd op 18 december 2018 om 17:39

 

 

Er komen verkiezingen aan, en de main stream media heeft de voorkeur bepaald. Was het voorheen nog Jesse Klaver, nu moet de meute meelopen aan het handje van het groot kapitaal. We worden geacht massaal VVD te gaan stemmen.

Vanmorgen zag ik het al aan WNL. Een geflipte kok moest even kwijt hoe erg hij onder de indruk was van Mark Rutte. Je weet wel, die vent die Nederland totaal heeft uitgekleed en heeft weggegeven aan de EU en de islam. Daarna kwam de brief van Mark. Een flinke lap tekst mocht onze minister president vullen met het meest weerzinwekkende gewauwel dat een politicus in tijden heeft uitgebraakt.

Mark maakt in zijn brief van Nederland een vaasje. Volgens mij zijn er mensen voor minder in een gesloten inrichting opgenomen, maar onze Mark komt er mee weg. Hij mag beginnen met de woorden hoe fantastisch ons land is, want natuurlijk is dit een ontzettend gaaf land. Vergeet even die gesloten ziekenhuizen, de steekincidenten, de inmiddels oplopende aanslagen, de aanrandingen, verkrachtingen, de puinhoop die is ontstaan door de open grenzen en de doorgeslagen islamisering, dit is een gaaf land. Dat we het even weten.

Een vaasje. Nederland is een vaasje waar bepaalde mensen aan trekken en dan gaat het stuk. Met die bepaalde mensen weten we natuurlijk precies wie hij bedoelt. De stemmers op de PVV, misschien zelfs FvD, de gele hesjes, de blokkeerfriezen, de pro piet demonstranten, allemaal mensen die fout zijn volgens Mark, want zijn tere vaasje kan dat niet hebben, we maken zijn vaasje stuk.

Beste Mark. Dat vaasje, waar jij zegt zo verdomde zuinig op te zijn, die is al jaren stuk. Die is gesloopt door jouw open grenzen beleid en jouw tolerantie voor intolerantie. Dat vaasje van jou werd onder andere aan barrels geschoten tijdens dodenherdenking toen een stelletje Marokkaantjes ermee aan het voetballen waren. Die is gesloopt toen mensen een ziekenhuis uit werden getrapt. Die is gesloopt toen je banken ging redden en de burgers ervoor liet bloeden, totaal gesloopt door jouw urgentie om Nederland in de uitverkoop te pleuren en het volk te negeren die al die flauwekul van jou niet wilde. Toen is het vaasje stuk gegaan. Het wordt tijd om een nieuw vaasje te kleien, en weet je, het lijkt me beter dat jij met je klauwtjes ver uit de buurt van dat vaasje blijft.

Maar om nog even terug te komen op de voorkeur van de MSM voor VVD, het werd compleet duidelijk toen mister proefballon politicus van het jaar werd. Gekker moet het niet worden.

Ik zou zeggen, neem een vaasje, neem er desnoods twee en denk aan OPA.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.