Humor

OPA-Grendel is een fictief figuur. Samen met een clubje mensen verzonnen wij deze figuur en maakten er een karikatuur van over een actueel persoon zoals hij in de media werd omschreven als "De boze witte man". 

 

Rating: 5 sterren
1 stem

 

 

 

 

 

 

OPA-Grendel door de jaren heen.

OPA-Grendel is niet wat je zou noemen, politiek correct. OPA is grof, vrouwonvriendelijk, plat en soms een tikkeltje onbedoeld racistisch. Dit deel beschrijft de periode van 2011 tot ongeveer half 2017. Het is een verzameling columns waarin OPA zijn ongezouten mening geeft op het nieuws en zijn omgeving en belevenissen. Niet geschikt voor tere zieltjes en zodat je het weet, schade aan de geestelijke gezondheid door het lezen van dit boek wordt door geen enkele zorgverzekeraar gedekt. Lezen op eigen risico dus.

http://www.boekenbestellen.nl/boek/opa-grendel-door-de-jaren-heen/9789463451291

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

https://www.boekenbestellen.nl/boek/opa-grendel-2/24590

OPA Grendel is terug, en hoe?

In de "Boze witte man" gaat OPA weer helemaal los. We beschrijven een groot deel van 2017. OPA is inmiddels een heuse lokale held geworden. OPA geniet met volle teugen van de aandacht van de jonge meiden, die zelfs met hem op de foto willen. Ik tref hem op een ander bankje, zijn oude bankje is verwijderd. Het voldeed niet meer en daar heeft OPA een mening over, zoals OPA over zoveel een mening heeft. Op zijn eigen manier, in zijn eigen stijl. Ongezouten, grof, seksistisch, misschien een tikkeltje racistisch, maar altijd zo goed bedoeld, want zo is OPA en zo zal OPA altijd blijven, vrees ik.

https://www.boekenbestellen.nl/boek/opa-grendel-3-flauwekul-allemaal/9789463455862 

In OPA-Grendel 3 - Flauwekul allemaal, gaat OPA verder waar hij in deel 2 was gestopt. Het keihard benoemen van zaken die spelen in onze maatschappij zonder ook maar een greintje terughoudendheid te betrachten.

Heb je zin in confronterende snoeiharde columns met een tikje humor? Dan ben je bij OPA aan het juiste adres.

Leef je liever tussen je eenhoorntjes op je roze wolkjes waar alles pais en vree is? Sla dan maar over.

Veel sterkte en leesplezier.

Carl Schröder